İkrar Duman: Metafizik alemi dipsiz bir kuyudur

Metafizik Uzmanı İkrar Duman, cinler alemi üzerine sorularımızı cevaplandırdı. 

İkrar Duman: Metafizik alemi dipsiz bir kuyudur
Yayınlama: 11.11.2022
Düzenleme: 11.11.2022 10:45
3
A+
A-

Metafizik Uzmanı İkrar Duman, cinler alemi üzerine sorularımızı cevaplandırdı. 

BİZE BİRAZ KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Adım İkrar Duman… 1989 doğumluyum. 9 yaşında fark etmiş olduğum bazı yeteneklerimi, hissiyatımı, 11 yaşında kullanmaya başladım. İnsanların gözlerine ve yüzüne baktığım zaman geçmiş hayatını bir anda kendisine anlatabilme, kaybolan çocukları polisten daha önce bulabilme kabiliyetimi fark ettim ve insanların yüzüne baktığımda yaşamış olduğu rahatsızlıkları, psikolojik, ve iç hastalıklarını anlayabildiğimi fark ettim. Sonrasında, bunun özel bir yetenek olduğunu, danışmış olduğumuz bazı ilimci insanlar bize bildirdi. Ben de, bu durumu geliştirmek istedim. Çocukluğumda görmüş olduğum karartılar, gün geçtikçe daha belirgin bir halde bana temas etmeye başladılar. Ben bunların metafizik bir varlık olduğunu öğrendim. İlerleyen zamanlarda bunları kullanmaya başladım. İlk metafizik seansımı 17 yaşımdayken ağır musallatlı bir vakada gerçekleştirdim ve başarıya ulaştım. Bu başarının vermiş olduğu mutluluk ilmimi daha fazla geliştirme hevesi oluşturdu. İlerleyen zamanlarda kendi tanıtımımı yaptığım zaman etrafımdaki pek çok ilimci ve medya tarafından taşlanmaya ve karalanmaya başladım. Bu durum, düştükçe daha güçlü kalkmama sebep oldu. Gün geçtikçe baktım ki beni karalamaya çalışan ilimciler beni kendilerine örnek almaya başladı. Ben de bu durumu fırsata çevirip yüzlerce ilimcinin arasından en ön saflara çıkmayı başardım. Şimdi bizi durdurmak isteyenler, susturmak için elinden geleni yapıyorlar. Ben şu saatten sonra kendimi anlatarak değil metafizik ilimde kanıtlayarak cevap vermek istiyorum.

CİNLERLE KARŞILAŞMANIZ NASIL OLDU?

Bahsettiğim gibi 9 yaşında etrafımda gezen karartıların benimle temas kurmaya çalıştığını 13 yaşında fark ettim. 3 yıl boyunca benim etrafımda beni koruyan cinlerin benimle temas kurmak için dışardan sürekli rüyalar gösterip hissiyatımı açtığını öğrendim. Daha sonrasında başıma açıklayamayacağım bir olay getirip tamamen göz perdelerimi kaldırdılar ve kendilerini görmemi, tanımamı sağladılar. Etrafımdaki metafizik varlıklar tamamen mü’min cinlerden oluşmaktadır.

TOPLUMUMUZDA, HATTA YAKIN ÇEVREMİZDE SONRADAN AKLI DENGESİNİ YİTİRMİŞ BAZI İNSANLARA “CİN ÇARPMIŞ, DELİRTMİŞ GİBİ SÖZLER SÖYLENİR. NEDİR BUNUN ASLI?

Bazı psikolojik rahatsızlık yasayan insanlar çevreden uzaklaşıp asosyalleşirler ve bu duruma düştükçe kendilerini hayal dünyasına çekerler. Aslında onlara yalnız kalmalarını, vesvese yoluyla anlatan bir şeytan vardır. Ve bu şeytan peygamber efendimiz (S.A.V) dahil olmak üzere herkeste vardır. Yalnız peygamber efendimizin şeytanı bağlıdır. Ve bu şeytan, insan yalnız kaldıkça dışarıdan diğer cinleri toplar. Mecnun, cinler tarafından delirtilmiş insanlara denir. Yani bahsetmiş olduğumuz insanlar, ya yaşamış olduğu bazı olaylardan, bazıları nazardan, bazıları musallat vakası yaşadığı için bu duruma düşmüş. O delirmiş insanların kendi kendine konuştuğuna şahit olabilirsiniz. Aslında pek çoğu inanınki ya cinler ile konuşuyor, ya da kendi hayal dünyasına sesleniyor.

CİN MUSALLATİ NASIL ANLAŞILIR, HANGİ BELİRTİLERİ GÖSTERİR?

Cinlerin insana musallat olma sebebi vardır. Her cin vakası yaşayan insan aynı belirtileri göstermez. Bağlama büyüsünden gelen bir cin musallatı kişiyi sadece bağlanacağı kişi üzerine duygusal boşluklara düşürür. Soğutma büyüsünden gelen musallat ise insani soğutulacağı kişiye karşı aşırı derecede öfkelendirir. Adaktan gelen cin, büyüden gelen cin kişinin kendi hatasından gelen cin, nazardan gelen cin, işini gücünü kısmetini bağlamak için gelen cin burada saymış olduğum görevler hep farklıdır. Cin musallatı hangi görev için geldiyse kişide o belirtiyi verir. Yalnız hepsini ortak bir özelliği vardır. Bunlarda UNUTKANLİK, KARARSİZLİK, ANİ KARAR DEGİSİKLİKLERİ, KONTROLSÜZ HAREKET ETME, CENE VE DİS SIKMASI, SUREKLİ UYUMA İSTEĞİ bunlar bütün musallatların ortak özelliğidir. Kimde ne musallatı olduğunu anlamak için detaylı bir bakım açmak gerekir.

CİNLERİN GEÇMİŞE DÖNÜK OLAYLARI SANİYELER İÇİNDE GETİRDİĞİ İFADE EDİLİYOR, BU DOĞRU MUDUR?

Zaman kavramı dediğimiz olay sadece insanlar için geçerlidir. Cinlerde zaman kavramı yoktur. İnsanoğlu sınava tabi tutulduğu için zaman kavramının içindedir. Cinler ise zaman kavramının dışında. Geçmişte yaşanmış olan Herhangi bir haberi saniyeler içinde size bildirebilir. Bunu nasıl yapıyorlar? Diyelim ki dedenizden haber getirecek, dedenizin yaşamış olduğu bölgeye gider, o bölgedeki cinler muhakkak ki dedenizi tanır. O cinlerden bilgiyi alır size getirir. Cinlerde zaman kavramı olmadığı gibi uzun süre yaşarlar. Bir cinin bin ve iki bin yıl kadar ömrü vardır. Bunu şu sebepten söylüyorum değil dedenizden haber getirmek dedenizin dedesinden de haber getirir.

BU BİLGİLER DEVLETLER ARASI BİLGİLERİDE KAPSIYOR MU, YA DA DEVLETLER BÖYLE BİR YÖNTEM KULLANIYOR MU SİZCE?

Metafizik alem dipsiz bir kuyu gibidir. Bu kuyuya kim düşerse düşsün hiçbir güç veya kimse elini tutup geri çıkartamaz. İsrail ve Mısır metafizik anlamda eğitim veren gizli kurumlar oluşturmuş ve istihbarat alanında bu metafizik kurumları kullanarak kendilerince ileri yönde bazı durumlara örnek almaktadır. Ülkemizde ise sadece iş adamları önlerindeki engeller kalksın diye metafizik uzmanlarından destek almaktadır.

İNSANLARIN EN ÇOK MERAK ETTİĞİ CİNLERİN NASIL BİR VARLIK OLDUĞUNU VE NEYE BENZEDİĞİNİ TARİF EDEBİLİR MİSİNİZ?

Cinler hiçbir zaman kendi süliyetlerini insanlara göstermez. İblisin cinlerin soyundan olduğunu bilmekteyiz. Peygamber ve iblisin diyalogunda iblisin bir ihtiyar, şaşı aynı zamanda köse, çenesinde altı veya yedi kadar kıl sallanıyor, at kılı gibi gözleri yukarı doğru açılmış kafası büyük bir fil kafası gibi dudakları da bir manda dudağına benziyordu. Bu olayı İbn-i Abbas Hazretleri (ra)’nden naklen Muaz b. Cebel rivâyet ediyor. fakat cinler kendi aralarında dörde, havada uçan, karada gezen, toprak altında yaşayan ve suda yaşayan diye ayrılır. Bunların içinde en tehlikelileri havada uçandır. İfrit diye adlandırılır. Bunlar boynuzlu ve boynuzsuz olarak kendi aralarında ikiye ayrılır. Boynuzlular tehlikeli ve azılıdır. Bir ifritte kaç boynuz var ise boynuz sayısına göre kanadı vardır. Genelde bir metre veya seksen santim olur. Size verebileceğim bilgi en fazla bu kadardır.

CİNLER BİR İNSANA İSTEDİĞİ ZAMAN ZARAR VEREBİLİRLER Mİ? HANGİ ŞARTLARDA MUSALLAT OLURLAR?

Cinler her insana zarar veremez. İmanı sağlam olan insana ve gamsız olan insana kolay kolay zarar veremez. İnsan kendini cine teslim etmedikçe, vesveseye yenik düşmedikçe, kibre ve öfkeye teslim olup böbürlenmedikçe, gıybet yapmadıkça, kul hakkına girmedikçe, harama bulaşmadıkça, besmelesiz bir iş yapmadıkça, destursuz oturup kalkmadıkça büyüye, sihre, nazara maruz kalmadıkça, küfre bulaşmadıkça cinler bir insana zarar veremez.

ALLAHU TEALANİN İNSANLARLA CİNLER ARASINA PERDE KOYDUĞU BİLİNİYOR. PEKİ CİNLİ VARLIKLARLA İRTİBATA GEÇMEK HARAM VE GÜNAH DEĞİL Mİ?

İlme dahil olan kişiler Allah’ın kurallarına Kur’an-ı Kerime tam anlamıyla uyup Kur’an yolunda gittikten sonra kesinlikle ve kesinlikle günah değildir. Zaten bu insanlar rahmani cinler ile irtibat kurar. Fakat son dönemlerde internet üzerinde paylaşılan bilgiler Kur’an bilgisi olmayan insanların cin daveti yapmalarına neden olmaktadır. Bir insan bir cin davet etmeden önce Kur’an bilgisini güçlendirmeli daha sonrasında riyazet yapıp göz perdelerini ve kulak çakralarını açmalıdır. Göz perdesi ve kulak çakrası açık olmayan insanlar yapmış oldukları davette gelen cinleri göremezler ve ilim bilgisi olmadığı için genelde bu tür insanların yapmış olduğu davete şeytani cinler gelir ve onları yoldan çıkartır. Yani günaha bulaştırır. Burada anlatmak istediğim eğer Kur’an bilgisi olsaydı hiçbir cin onları yoldan çıkaramazdı.

SON OLARAK OKUYUCULARIMIZA BU KONUYLA İLGİLİ NE GİBİ TAVSİYELERİNİZ OLACAK?

Sosyal medya üzerinde paylaşılan cinli videolar ve resimler vardır. Bazı youtuberların cinli köylerde çekmiş olduğu videolar vardır. Bunları ve korku filmlerini izlemekten uzak dursunlar. Çünkü o filmleri izleyerek korku anında vücudundan cinleri mutlu edecek bazı enerjiler salgılayarak etrafta bulunan avcı ve şeytani cinleri üzerlerine çekerler. Diğer yandan faldan, faizden, kredi gibi alkolden, zinadan uzak dursunlar. Yaptıkları her işte besmele ile başlasinlar. Ve bu dünyadan daha fazla ahiretini kurtarmak için Allah’ın farz kılıklarını namaz, zekat gibi yani onlara farz kılınanları yerine getirsinler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.