Akşener, karanlıkta kalmasına gönlü elvermedi! Akşener’den Selvi Hanım için dikkat çeken teklif

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz şubat ayında art arda gelen elektrik zamlarını protesto etmek amacıyla faturalarını ödemeyeceğini açıklamasının ardından bugün sabah saatlerinde evinin elektiriği kesildi. Üç aylık birikmiş elektrik borcunun 1.030 TL olduğu öğrenilen Kılıçdaroğlu, akşam saatlerin sosyal medyadan bir video paylaşarak 1 hafta boyunca eşiyle karanlıkta kalacağını söyledi.

Akşener, karanlıkta kalmasına gönlü elvermedi! Akşener’den Selvi Hanım için dikkat çeken teklif
Yayınlama: 22.04.2022
2
A+
A-
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz şubat ayında art arda gelen elektrik zamlarını protesto etmek amacıyla faturalarını ödemeyeceğini açıklamasının ardından bugün sabah saatlerinde evinin elektiriği kesildi. Üç aylık birikmiş elektrik borcunun 1.030 TL olduğu öğrenilen Kılıçdaroğlu, akşam saatlerin sosyal medyadan bir video paylaşarak 1 hafta boyunca eşiyle karanlıkta kalacağını söyledi.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün esnaf ziyareti için gittiği Kırşehir’de gündeme dair açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu’nun faturasını ödememe tutumu ve elektriğinin kesilmesiyle ilgili de konuşan Akşener, şunları söyledi:

“3,5 milyon civarında elektrik abonesinin elektriği kesik, kesiliyor, 1,5 milyona yaklaşan bir doğal gaz kullanıcısının abonesinin de doğal gazı kesik. Dolayısıyla oraya dikkat çekmek amaçlı bir tutum aldı. Bugün Sayın Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriği kesilerek tabii basının, herkesin ilgisini çekti. Bir genel başkanın evinin elektriğinin kesilmiş olması… Dolayısıyla, umarım Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu tutumu, 3,5 milyon elektriği kesilmiş hanenin, insanlara dair bir dikkat çeker, ödeyemediği için kesilen. Umarım hem iktidarın hem de zor durumdaki insanların iktidar tarafından problemlerin çözülmesi için bir adım atılmasına sebep olur. Bu açıdan çok olumlu değerlendiriyorum bu tutumu.

“3,5 milyon civarında elektrik abonesinin elektriği kesik, kesiliyor, 1,5 milyona yaklaşan bir doğal gaz kullanıcısının abonesinin de doğal gazı kesik. Dolayısıyla oraya dikkat çekmek amaçlı bir tutum aldı. Bugün Sayın Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriği kesilerek tabii basının, herkesin ilgisini çekti. Bir genel başkanın evinin elektriğinin kesilmiş olması… Dolayısıyla, umarım Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu tutumu, 3,5 milyon elektriği kesilmiş hanenin, insanlara dair bir dikkat çeker, ödeyemediği için kesilen. Umarım hem iktidarın hem de zor durumdaki insanların iktidar tarafından problemlerin çözülmesi için bir adım atılmasına sebep olur. Bu açıdan çok olumlu değerlendiriyorum bu tutumu.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.