Akşener’den yerel seçim mesajı

Partisinden istifalar gündemdeyken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında konuştu. İstifalara doğrudan girmedi “partimiz üzerinde oynanan oyunları bozacağız” mesajı verdi. CHP’deki genel başkan değişimi sonrası gündeme gelen yerel seçimlerde ittifak girişimlerine de Akşener kapıları bir kez daha kapattı.

Akşener’den yerel seçim mesajı
Yayınlama: 18.11.2023
Düzenleme: 18.11.2023 20:14
5
A+
A-

Partisinden istifalar gündemdeyken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında konuştu. İstifalara doğrudan girmedi “partimiz üzerinde oynanan oyunları bozacağız” mesajı verdi. CHP’deki genel başkan değişimi sonrası gündeme gelen yerel seçimlerde ittifak girişimlerine de Akşener kapıları bir kez daha kapattı. Partiden kurucu yönetici düzeyindeki isimlerin istifaları sonrası gözlerin çevrildiği İYİ Parti grup toplantısında konuştu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, istifalar ve parti içi iddialara doğrudan değinmedi ama üstü kapalı mesajlar verdi:

“Partimizin üzerine tasarlanan tüm oyunları birer birer bozacağız. Çok iyi biliyorum. İYİ Parti’ye istikamet çizmeye kalkanlara linçle, mobingle, namertlikle bizi yolumuzdan döndürmek isteyenlere geçit vermeyeceğimizi de çok iyi biliyorum.” Akşener’in gündeminde yerel seçim de vardı. Bir kez daha seçime yalnız gireceklerini söyledi. “Artı 1’e sıkıştırılıp, birilerine kazandırmak yerine hür ve dik duracak, sadece milletimize kazandıracağız. Milletimize, yeni bir tercih, yeni bir yol, yeni bir gelecek sunacağız.” Biz tek, siz hepiniz! ifadelerini kullandı. “Ülkemizin geleceğinin kapalı kapılar ardında pazarlıklarla değil sandıkla şekillenmesini istiyoruz. Buradan tüm siyasi simsarlara sesleniyorum. Biz tek siz hepiniz.” Akşener yüksek yargıdaki polemiğe de ayrı parantez açtı. AYM’ye destek çıktı. “Şunu da herkes çok iyi bilsin ki, Anayasa Mahkemesi üyelerimiz sahipsiz değildir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.