Bahçeli’den Süper Kupa kriziyle ilgili ilk açıklama

Yeni yıl mesajı yayınlayan MHP lideri Bahçeli, paylaşımında Süper Kupa krizine de değindi. Bahçeli, Hayatın her alanına provokasyon yatırımı yapan, milli ve manevi hassasiyetlerimizi kanatmak pahasına kaşıyan, bilhassa Türk sporunu kirli amaç ve arzularına alet etmek için sürekli faal halde bulunan kim ya da kimler varsa, bu kapsamda hangi çevreler hamle üstüne hamle peşinde koşuyorsa alayının karşısında sapasağlam durmaya 2024 yılında da azimle devam edeceğiz dedi.

Bahçeli’den Süper Kupa kriziyle ilgili ilk açıklama
Yayınlama: 31.12.2023
2
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yayınladığı yeni yıl mesajında Riyad’daki Süper Kupa krizine de değindi. Bahçeli paylaşımında “Hayatın her alanına provokasyon yatırımı yapan, milli ve manevi hassasiyetlerimizi kanatmak pahasına kaşıyan, bilhassa Türk sporunu kirli amaç ve arzularına alet etmek için sürekli faal halde bulunan kim ya da kimler varsa, bu kapsamda hangi çevreler hamle üstüne hamle peşinde koşuyorsa alayının karşısında sapasağlam durmaya 2024 yılında da azimle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TERTEMİZ HEYECANLARLA YENİ BİR YILA GİRİYORUZ”

Bahçeli’nin yeni yıl mesajında şu ifadeler yer aldı; “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümü olan, Türk tarihinde muhkem ve müstesna bir mevkii bulunan 2023 yılını bugün itibariyle noktalıyor; taze umutlarla, tertemiz heyecanlarla yeni bir yıla giriyoruz. Geride kalan 365 günlük sürede acı-tatlı pek çok hadise vuku buldu. Yeri geldi felaketlerle sınandık, yeri geldi yeni yüzyılın kutlu hedefleriyle sıçradık. Yeri geldi kara kampanyalarla uğraştık, yeri geldi zillet ve zulmetin oyunlarını akamete uğrattık. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti nice zorluk ve çetin engelleri aşarak bugünlere ulaştı. Cumhuriyet’in kuruluş felsefesi, devletimizin kurucu ilke ve esasları çok şükür hiçbir sapma göstermeden, hiçbir yara almadan, hiçbir tahrip ve tahrik kapanına sıkışmadan 100 yıl öncenin ilham ve iradesiyle yeni bir Türk yüzyılının temelini oluşturdu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.