İYİ Parti’de istifa depremi!

Seçimlere 6’lı masa ittifakıyla hazırlanan İYİ Parti’de istifa depremi yaşanıyor. Partiden ayrılan 4 kişi daha MHP’ye üye oldu.

İYİ Parti’de istifa depremi!
Yayınlama: 06.10.2022
2
A+
A-

Seçimlere 6’lı masa ittifakıyla hazırlanan İYİ Parti’de istifa depremi yaşanıyor. Partiden ayrılan 4 kişi daha MHP’ye üye oldu.

Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti, peş peşe gelen istifa haberleriyle sarsıldı. Partinin Yalova İl Teşkilatı’nda görevli 4 üye istifasını sunup Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) katıldı.

TÖRENLE MHP ROZETİ TAKILDI

Geçen hafta 5 kişinin istifa edip MHP’ye üye olduğu İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı’nda kopuşlar devam ediyor. Bu kez 4 kişi daha istifa sonrası MHP’ye katılım sağladı. MHP’ye katılan Elif Soyöz, Kadir Özen, Murat Karagül ve Doğan Akçal’a rozetlerini MHP İl Başkanı Namık Öz ve Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun taktı. MHP’ye son 2 haftada İYİ Parti’nde istifa ederek katılan kişi sayısı 9’a ulaştı.

“MİLLİYETÇİLER İYİ PARTİ’DEN DIŞLANDI”

Konuyla ilgili MHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İyi Parti’den istifa ederek MHP’ye katılanlar, İYİ Parti’de milliyetçilik söylemleri ile yola çıkıldığını ancak bunun içinin boş olduğu, parti içinde milliyetçilerin dışlandığı, parti yönetiminde milli konularda ve Türk milletinin değerlerine olan yaklaşımın yanında, terör örgütü ve ele başları ile olan ilişkileri ve bunlara olan hayranlıklarından rahatsız olduklarını ifade ederek istifa ettiklerini belirten kadın kollarından Elif Soyöz ile Muhammed Kadir Özden, sanayi esnafından Murat Karagül ve Doğan Akçal MHP saflarına geçmiştir.”

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.